RECHERCHEBUREAUS

 
Betrouwbaar en Efficient

HOME

RECHERCHEBUREAUS OP REGIO

RECHERCHEBUREAUS OP NAAM

LINKS & TIPS

 

SITE INFORMATIE

Recherchebureaus, bedrijfsrecherche, privé detectives kunnen zich aanmelden op deze site door onderstaand formulier in te vullen. Binnen 2 werkdagen staat uw webadvertentie online en bent ook u 7 dagen per week 24 uur per dag te vinden!
 
 
 
 

UW VOORDELEN OP RIJ

 
Hoge ranking bij alle bekende zoekmachines
Betere vindbaarheid van uw eigen website
Plezierige, overzichtelijk website met een snel zoekresultaat
Alle aandacht voor uw bedrijf met directe doorlinks
Uw banner op de voorpagina (random)
   
   

Disclaimer

 

DISCLAIMER

 

Ondanks alle zorg en aandacht die wij besteden bij het ontwerp en samenstellen van de websites waarvan SUNMEDIA de eigenaar is en welke wij beheren, is het mogelijk dat de informatie die er op wordt gepubliceerd onvolledig c.q. onjuist is. Ook bij het overnemen van informatie of door welke technische storingen dan ook kunnen buiten onze controle fouten ontstaan en gegevens niet volledig of onjuist weergegeven worden.
SUNMEDIA kan niet instaan voor de juistheid van de informatie en voorkomende gegevens op de internetpagina’s en sluit alle aansprakelijkheid uit voor de gevolgen van elke directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik daarvan.
Eveneens zijn wij niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van de verstrekte informatie, onjuiste gegevens, product of enige dienst genoemd in de publicaties op haar websites.
Wij raden de webbezoeker/ster altijd aan onafhankelijke inlichtingen in te winnen alvorens gebruik te maken van de informatie, gegevens, product of dienst welke door middel van de publicaties op onze websites verkregen is.

 

 

 

COPYRIGHT

 

De content op al onze websites alsmede de intellectuele eigendomsrechten, waaronder auteursrechtelijke beschermde werken of andere op onze sites opgeslagen informatie komt toe aan en blijft berusten bij SUNMEDIA.
De toegang tot onze websites geeft geen recht om deze informatie te verveelvoudigen en/of verspreiden en mag op geen enkele wijze worden opgeslagen of in enige vorm via eigen netwerk gepubliceerd of gebruikt worden zonder voorafgaande toestemming van SUNMEDIA.

 

 

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

 

Wanneer u gebruik maakt van onze websites/diensten, zie onze algemene voorwaarden.